Over Livorde Zorg

Gelijkwaardigheid tussen de ambulante begeleider en cliënt is een belangrijk uitgangspunt.

“Soms is een probleem niet makkelijk op te lossen, maar wij geven niet snel op. Dan zoeken we naar creatieve oplossingen.”

Missie

Livorde Zorg gelooft in maatwerk met een persoonlijke aanpak waarbij de cliënt de regie houdt in het ervaren van de maximale kwaliteit van leven. Meedoen in de maatschappij met een zo zelfstandig mogelijk leven staat centraal.

livorde zorg missie visie

Visie

Livorde Zorg is een dynamische en professionele zorgorganisatie, waarin een team van zorgprofessionals de zorg inricht waarbij een hoge cliënttevredenheid en betrouwbaarheid een primaire voorwaarde is.

Hiervoor is persoonlijk, laagdrempelige contact én aandacht voor de wensen van de cliënt uitgangspunt om onze kwaliteit te garanderen.

Deze afspraken en werkzaamheden worden inhoudelijk vastgelegd het zorgplan waarbij niet de beperkingen maar de mogelijkheden centraal staan. Kijken wat wel kan en geen concentratie op wat niet kan.

Ons team bestaat uit begeleiders die expertise hebben met verschillende doelgroepen met ruime zelfsturende ervaring in de zorg.

Kernwaarden

  • Focus op mogelijkheden van cliënt en verwanten.
  • Hoge betrouwbaarheid en transparantie; een open organisatie
  • Cliënt regie en streven naar een gelijkwaardige relatie met en door de professional
  • Begeleiding op een zo gewoon mogelijke manier

Faritsa Martina

Faritsa is een allrounder op het gebied van Begeleiding.
Breed opgeleid en met een ruime schat aan ervaring ondersteunt zij individuen en gezinnen bij alledaagse zaken en meer specifieke zorgbehoeften.

Met het inschakelen van Livorde Zorg haalt u niet alleen hoogwaardige zorg in huis, maar treft u ook iemand die alles net even iets lichter maakt. Een warme persoonlijkheid en positieve energie kleuren de dienstverlening.

Livorde Zorg is er voor ú. Tegelijkertijd stellen Faritsa en haar team zich altijd bescheiden op en zijn ze zich bewust van de omgeving, uw huis. Een van onze cliënten vertelde ooit: “Ze is er écht en ze is er ook weer ‘niet’.”

“Liefde voor mensen heb ik zodanig, dat ik besloot om naast mijn vaste werk als sociaal pedagogisch medewerker een organisatie – Livorde Zorg – op te richten, om daarmee een groter publiek van dienst te zijn. Met een brede achtergrond en veel ervaring heb ik een uitgebreid werkveld – hetgeen mij en de organisatie ruim
inzetbaar maakt.”

faritsa martina livorde zorg woerden