Je zoekt hulp voor jezelf

We begrijpen dat grip op je leven krijgen en houden niet altijd eenvoudig is. Zeker niet wanneer je in het dagelijks leven, bij alles wat je doet, hinder ondervindt van jouw specifieke problemen. Misschien heb je al een lange weg afgelegd voordat je bij ons terecht bent gekomen. Livorde Zorg biedt ondersteuning op maat. Jouw vraag staat daarbij centraal. Samen kijken we naar jouw mogelijkheden.
De begeleiding vindt plaats in jouw eigen woonomgeving. Voor de meeste van onze diensten heb je een indicatie (Wmo / CIZ) nodig – ook met een PGB ben je welkom. Als je ons belt kunnen we samen kijken wat we voor jou kunnen doen. Je kunt direct contact met ons opnemen via ons mobiele telefoonnummer:

0621960404

Begeleiding thuis

Heb je psychische problemen, financiële problemen, kampt je met een verslaving of krijgt je jouw huishouden niet op orde? Livorde zorg biedt begeleiding thuis. Voor ons is niets vreemd. Waar jij wellicht geen oplossing meer ziet, kijken wij samen met jou naar wat wel mogelijk is. We geven niet op en vinden samen met jou de ondersteuning die je nodig hebt.
Livorde Zorg begeleidt jongvolwassenen in hun eigen woning bij de dagelijkse gang van zaken. Je krijgt ondersteuning bij wonen, dagbesteding, werk, sociale contacten, persoonlijke verzorging, geestelijk en lichamelijk welzijn, financiën en administratie. Je neemt zo zelfstandig mogelijk deel aan het leven in jouw eigen woonomgeving. Jongvolwassenen die al hulp hebben gevraagd, zijn blij dat ze de stap hebben gezet en contact met ons hebben opgenomen. Nu krijgen ze passende ondersteuning en leren ze weer met vertrouwen naar de toekomst te kijken.

Kortdurende begeleiding

Livorde zorg biedt kortdurende begeleiding aan huis aan voor jongvolwassenen die tijdelijk hulp nodig hebben om zelfstandig te kunnen functioneren. De begeleiding richt zich op de levensgebieden die aandacht nodig hebben. Livorde zorg biedt doelgerichte hulp aan, zodat jij leert zoveel mogelijk regie over uw eigen leven te krijgen en of te behouden.

Bemoeizorg

Livorde zorg helpt jongvolwassenen die hard hulp nodig hebben maar die niet willen, kunnen of durven te vragen. Er wordt met de cliënt contact gelegd, en er wordt geprobeerd om de vertrouwen te winnen en een relatie op te bouwen. Tijd speelt hierbij geen rol. Als er een vertrouwensbasis is, wordt er gezocht naar passende hulpverlening. Met doel om iemand te motiveren om begeleiding te accepteren en te onderzoeken welke hulp nodig is. Soms kan dat in een korte periode van begeleiding zijn en soms is wat langduriger begeleiding nodig.